Beschik je over een iMac? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het Chinese bedrijf Lumia View heeft een kit uitgebracht waarmee je het scherm van je iMac een touchscreen kan maken. Het installeren van deze kit kunt u slechts in 10 seconden uitvoeren.

De Zorro Macsk is een soort lijst die je over het scherm van je iMac kan plaatsen. In de randen van de Zorro Macsk zitten infrarood sensors verwerkt waarmee vrij nauwkeurig gemeten kan worden waar het scherm wordt aangeraakt. De Zorry Macsk kan je gemakkelijk aansluiten op je iMac via een USB kabel.

OS X beschikt over een standaard protocol voor aanraakgevoelige invoer. Zo maakt het magic trackpad gebruik van deze protocol. Zorro Macsk maakt ook gebruik van dezelfde protocol zodat je multitouch bewegingen kunt maken.

De Zorro Macsk is op dit moment alleen verkrijgbaar voor de 21-inch iMac. Tegenover Cult of Mac verklaarde het Chinese bedrijf dat er een 27-inch versie in de maak is. Voor de rest zijn de lijstjes verkrijgbaar in verschillende kleuren.