We hadden het gister nog over een iPad Mini met een Sharp IGZO display. Nu circuleren er geruchten op het internet dat Apple begonnen is met het voorbereiden van fabrikanten voor de productie van de iPad Mini. De productie van de iPad Mini zou in september dit jaar nog van start gaan, aldus anonieme bronnen van Wall Street Journal.

Geruchten over een Mini iPad is al een tijdje aan de gang. Zo vermelden verschillende websites dat de iPad Mini over een 7,85-inch zou beschikken. Ook bronnen van Wall Street Journal beweren dat het scherm iets kleiner zal zijn dan 8-inch. Dit sluit aan op eerdere en andere geruchten over de display formaat van de iPad Mini.

Verder vermelden de bronnen van Bloomberg dat de nieuwe iPad Mini in oktober dit jaar zal worden gepresenteerd. Dit sluit ook aan de beweringen van de bronnen van Wall Street Journal. Als de productie van de Mini iPad in september zou beginnen, is Apple in staat om de iPad Mini in oktober te presenteren.

  • Gert

    Als er een kleine iPad komt zal de Nexus 7 en de Kindle Fire uitgeschakeld worden.