Met de komst van de nieuwe RedSn0w 0.9.12.b1 wil je natuurlijk ook weten hoe u met deze Jailbreak tool een Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1 kan verrichten. RedSn0w 0.9.12.b1 werkt op alle iOS apparaten die op iOS 5.1.1 draaien, werkt zelfs ook op de iPad 2, iPhone 4S en de nieuwe iPad 3.

Het enige verschil tussen de Jailbreak van oudere A4 apparaten en een Jailbreak van de nieuwe A5 apparaten is dat je bij de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 niet in DFU mode moet gaan, en bij de A4 apparaten als de iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G/4G en de eerste generatie iPad dient u wel in DFU mode te gaan.

In deze handleiding laten we u zien hoe u de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 kunt Untethered Jailbreaken op iOS 5.1.1. Dit is het eenvoudigste van de twee Jailbreak methoden die Redsn0w heeft. We raden u aan om zo weinig mogelijk media en apps op uw iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 te hebben tijdens het Jailbreak proces. Als u heel veel dingen erop heeft kunt u beter deze back-uppen en vervolgens herstellen naar een schone iOS en daarna Jailbreaken.

Als u over een A4 apparaat als de iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G/4G en iPad 1 beschikt, kunt u deze handleiding volgen: Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 A4 apparaten met Redsn0w 0.9.12.b1 [Guide]

Stap 1: Maak een back-up van uw iPhone 4S, iPad 2 of de nieuwe iPad 3 en herstel naar een schone iOS 5.1.1 versie.

Stap 2: Sluit uw iPhone 4S, iPad 2 of de nieuwe iPad 3 aan op uw computer.

Stap 3: Download Redsn0w 0.9.12b1 via onze Download Jailbreak Tools pagina.

Stap 4: Start Redsn0w op.

Stap 5: Klik op Jailbreak, en wacht geduldig tot dat uw iOS apparaat herstelt. Als deze proces succesvol is gelukt zal u de Cydia logo op uw beginscherm zien.

Stap 6: Start Cydia op en laat het initialiseren voor de eerste keer.

Gefeliciteerd! Uw iOS apparaat is nu succesvol Untethered Jailbreakt op iOS 5.1.1

 • ahmed

  kunnen jullie ook laten zien hoe je DFU mode inschakeld

 • benno

  Ik krijg bij jailbreaken van ipad2 een error 2000.
  Wie kan mij helpen om toch te jailbreaken

  • iPhonemania

   Maak een back-up van je iPad. Herstel daarna naar een schone iOS. Dan Jailbreaken, na het jailbreaken kan je de back-up weer terug plaatsen.

 • Sander

  Even een vraagje. Is het mogelijk om na de jailbreak gewoon apps te installeren vanuit de Appstore en iTunes?

  • iPhonemania

   Je iPhone, iPad of iPod touch kan alles gewoon doen + extra dingen wat je kan downloaden via Cydia.