Hoewel er al geweldige spellen bestaan voor de smartphones, is dit zeker iets wat alles overtreft. Er komt namelijk een game uit van de superhelden film The Amazing Spider Man.

De game is gemaakt door Gameloft. Het is een veelbelovend spel wat tot nog toe nog niet gezien is als het gaat om smartphone games. Het is namelijk een open-world actie spel, daarmee wordt bedoeld dat je niet per se missies hoeft te doen om rond te lopen in de stad, denk maar aan GTA je kan doen wat je wil.  Doe je best en maak de stad veilig, door missies uit te voeren, verdien je XP waarmee je je vaardigheden kan upgraden. Deze vaardigheden zijn onder andere kracht, snelheid, web schieten, verdediging en gevechtskills.

De game komt uit op 28 juni. Nadat de game uit is kunt u een uitgebreid verslag van ons verwachten.

Hier onder ziet u een trailer van het spel: