Hoe oud we ook zijn iedereen zou wel willen rondslingeren in een superhelden pak met allerlei powers, om het kwaad te verslaan en eeuwige roem verkrijgen. Het is nu tijd om dit waar te maken in de game ”The Amazing Spider-Man” van Gameloft die nu officieel uit is voor iOS en Android.

De game komt samen met de nieuwe Hollywood film met dezelfde naam. En krijgt hierdoor alle media attentie die de hype doet voorlopen. Het spel gaat over het verhaal van de legendarische Spider-Man die New York moet beschermen tegen de slechterik The Lizzard.

De is een open-world actie spel, dit wil zeggen dat je niet per se missies hoeft te doen om rond te lopen in de stad, denk maar aan GTA je kan doen wat je wil.  Doe je best en maak de stad veilig, door missies uit te voeren, verdien je XP waarmee je je vaardigheden kan upgraden. Deze vaardigheden zijn onder andere kracht, snelheid, web schieten, verdediging en gevechtskills.

In de video hieronder is al een gameplay te zien:

Download: The Amazing Spider-Man voor iOS

Download: The Amazing Spider-Man voor Android