Sinds de nieuwe Android versie 4.1 Jellybean uit is barst het van de vergelijking tussen Siri op de iPhone 4S en Google Search op de toestellen met Android 4.1 Jellybean.

Een van de nieuwe mogelijkheden die Google heeft aangekondigd op de Google I/O Event is de nieuwe stemgerichte zoekfunctie, Google Search. Siri mag dan wel de eerste zijn maar het blijkt dat de concurrenten ook in actie komen.

De S Voice van Samsung blijkt niet veel opwindender te zijn dan Siri(zie hier), maar de Google Search wekt wel wat meer interesse op. Google is op de goeie weg en dat valt niet te ontkennen.

Nu dat Android 4.1 Jellybean uit is hebben de mannen van TechnoBuffalo een video gemaakt met een accurate vergelijken tussen beide voice assistants. Op een iPhone 4S toestel hebben ze iOS6 en op de Galaxy Nexus zit de nieuwe 4.1 Jellybean van Android. Zie de video hieronder voor de vergelijking.