JK Shin hoofd van de mobiele afdeling bij Samsung liet weten dat de verwachtingen hoog zitten bij Samsung. Zo wil Samsung in juli de mijlpaal van tien miljoen verkochte exemplaren van de nieuwe Galaxy SIII behalen.

Van de voorganger van Galaxy S3 heeft Samsung inmiddels 28 miljoen exemplaren verkocht. Volgens JK Shin zijn de reacties wereldwijd positiever dan bij de Galaxy SII. Na 55 dagen stond de teller van de Galaxy S2 op drie miljoen verkochte exemplaren. Eind juli zal de Galaxy S3 ook 55 dagen te koop zijn en dan zouden volgens JK Shin meer dan 10 miljoen Galaxy SIII verkocht moeten zijn.

Met de komst van nieuwe Galaxy S3 hoopt Samsung het eerste kwartaalcijfers te verbeteren. In het eerste kwartaal haalde Samsung een recordwinst van 5,2 miljard dollar. Dit zou te danken zijn aan de 7 miljoen verkochte Galaxy Note toestellen en Galaxy S die maar liefst 24 miljoen keer werd verkocht.