De iPhone Dev Team heeft het zo te zien druk gehad met het updaten van hun populaire jailbreak tools om de iOS 5.1.1 te voorzien van een Untethered Jailbreak. iPhone Dev Team heeft een update gebracht voor: PwnageTool 5.1.1, Redsn0w 0.9.12b1, Cinject 0.5.4 en Ultrasn0w 1.2.7.

Als u al over een Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1 beschikt en alles werkt naar wens hoeft u niks te ondernemen. Aan de andere kant, als u problemen ervaart met Absinthe kunt u één van de Jailbreak tools van iPhone Dev Team gebruiken om toch uw iPhone, iPad of iPod Touch te voorzien van een Jailbreak.

Absinthe 2.0.4, PwnageTool 5.1.1, Redsn0w 0.9.12b1 en Cinject 0.5.4 maken allemaal gebruik van hetzelfde Rocky Racoon 5.1.1 Untether, het enige manier waarop ze van elkaar verschillen is waarop de exploit geïnjecteerd wordt in uw iOS apparaat.

Als u geintresseerd bent in één van deze Jailbreak tools kunt u het natuurlijk net als altijd downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.