De nieuwe iOS 6 beta is maar sinds maandag beschikbaar voor ontwikkelaars en iPhone hacker MuscleNerd deelt in een tweet mee dat het hem al is gelukt om de beta van iOS 6 te jailbreaken op zijn iPod Touch 4G.

Het is nog geen Untethered Jailbreak wat MuscleNerd heeft uitgevoerd. iPod Touch 4G is nog vatbaar voor de limera1n bootrom-exploit die GeoHot enkele jaren geleden had ontwikkeld. De nieuwe toestellen met een A5 processor kunnen niet met deze methode gejailbreakt worden.

Door dat de officiële versie van iOS 6 nog niet uitgebracht is voor het grote publiek zullen we nog even geduld moeten hebben om van deze jailbreak gebruik te kunnen maken.

 • Rik

  Wanneer kunnen wij iOS 6 verwachten?

  • Wilco

   Dit najaar (zie iPhonemania)

 • iPhonemania

  Komt dit najaar nog

 • simon

  ios 6 update kunt will graag komt morgen download