Gebruikers van de MobileMe dienst hebben nog tot 30 juni de tijd om foto’s en bestanden te back-uppen. Apple heeft afgelopen jaar de nieuwe iCloud dienst gelanceerd als opvolger van de MobileMe. Gebruikers van MobileMe hebben de mogelijkheid om overstappen. Door dat niet alle data overgezet kan worden hebben MobileMe gebruikers een email van Apple ontvangen om hen te herinneren aan de deadline.

In de verstuurde email worden MobileMe gebruikers gewaarschuwd dat iedereen zijn bestanden voor 30 juni dient te downloaden of over te zetten naar iCloud. Als je dit niet doet zullen je bestanden helaas automatisch worden verwijderd. Als je over iDisk bestanden, iWeb website of Gallery foto’s beschikt zul je deze helaas niet kunnen overzetten naar iCloud. Daarom krijg je nu de mogelijkheid om al je bestanden in één keer te downloaden.