Afgelopen week hadden we het nog over een betrouwbare bron van BGR die vernomen had dat we in november de Word, PowerPoint, en Excel programma’s kunnen verwachten voor alle iOS apparaten. Volgens een recente artikel van digitale krant The Daily kunnen we de Office voor iOS op 10 november in de App Store verwachten.

The Daily meldt dat het ontwikkeling’s- en ontwerpteam van Office klaar is met alle werkzaamheden, en dat de app nu wordt getest en bekeken wordt hoe gebruiksvriendelijk het app is geworden. Aan de hand van de test kunnen zij nog het app wijzigingen waar het nodig is.

Als deze fase ook succesvol wordt afgerond zal de Office app naar Apple worden verstuurd voor review. Hier zou dan ook enkele weken overheen kunnen gaan. Als alles goed verloopt kunnen we de Office app begin november in de App Store vinden.

De nieuwe Office pakket zal niet alleen voor iOS gebruikers beschikbaar zijn, zo zal er tegelijkertijd een Android versie uitgebracht worden. Op dit moment zijn de prijzen en features van de Office pakket helaas nog niet bekend.