Senior Vice President Craig Federighi verklapte al tijdens de WWDC keynote dat we de nieuwste versie van OS X in juli kunnen verwachten. Een exacte release datum werd echter niet gegeven. Volgens de website T-Gaap zal OS X 10.8 Mountain Lion op 19 juli uitkomen.

Mountain Lion is de achtste versie van OS X en staat bekend om zijn integratie met de iOS mobiele besturingssysteem van Apple. Zo zouden de herinneringen app, notitie app en de berichtencentrum van de iOS terug zien in Mountain Lion.

T-Gaap is een onbekende website in het geruchtencircuit, en de kans dat is vrij groot dat ze het hebben verzonnen. Mocht deze informatie toch kloppen dan is het 365 dagen na het uitkomen van Lion dat nog net geen jaar op de markt is.

  • Victor

    volgens AppleSpot komt het 17 juni.

    • Victor

      sorry bedoel 17 juli. (typ foutje) 😛