Zweeds designer Anders Kjellberg heeft een unieke en stijlvolle concept van een Apple iWatch horloge gemaakt. Kjellberg zijn design bevat een horloge met FaceTime mogelijkheden, 8 megapixel camera en meer.

De horloge is ingericht met een Multi-Touch Retina scherm, waarmee gebruikers kunnen kiezen tussen tijd, iTunes, Google Maps en meer apps die beschikbaar zijn voor iPhone en iPod Touch. De horloge zal ook Wi-Fi en Bluetooth mogelijkheden hebben-die gebruikers in staat stelt muziek te streamen naar hun koptelefoons.

Hoewel het nog maar een concept is het zal zeker wel wat kunnen worden met dit design. Hieronder zijn de 15 concept foto’s van Kjellberg.

[wzslider transition=”‘slide'” lightbox=”true”]

  • Diana

    Gekker kunnen ze het niet maken, tegenwoordig zetten ze overal een i ervoor, en je hebt direct een nieuwe product 😛