De geruchtenmolen rondom de nieuwe iOS 6 draait op volle toeren, het is dan ook niet meer dan logisch wanneer je weet dat de WWDC 2012 binnen acht dagen van start gaat. De hele wereld zit met ongeduld te wachten op wat we dit jaar allemaal kunnen verwachten.

Er wordt gespeculeerd dat Apple de nieuwe iOS 6 tijdens de WWDC gaat onthullen. Volgens bronnen zal er een grote re-design komen voor de iTunes Store, App Store en de iBooks Store. De vernieuwde stores zullen een sociaal netwerk integratie krijgen. We hadden het gister over een volledige Facebook integratie in de nieuwe iOS 6. ’s Werelds grootste sociaal netwerk Facebook zal één van deze integraties zijn.

De drie online stores van Apple zullen dus in een nieuwe jasje gestoken worden. Verdere details en informatie is er nog niet, we moeten dus nog eventjes wachten in ongeduld op de WWDC op 11 juni in San Francisco.