Als iPhone gebruiker zul je vast wel van de Persoonlijke Hotspot functie gehoord hebben, alleen is deze internet tether optie automatisch door je provider uitgeschakeld. T-Mobile en Vodafone gaven wel aan de Persoonlijke Hotspot in het toekomst weer te activeren. Maar als u hier niet op wilt wachten hebben we natuurlijk een oplossing voor u.

Om uw Persoonlijke Hotspot functie weer te activeren dient u over een gejailbreakt iPhone te beschikken. Als je nog niet over een Jailbreak beschikt raden wij u om dit eerst te doen. Volg de onderstaande link om uw iPhone te Jailbreaken.

Zodra u de TetherMe Tweak hebt gekocht kunt u het installeren op uw iPhone. Nadat u TetherMe hebt geïnstalleerd moet u het toestel opnieuw opstarten. Als uw iPhone weer aan is dient u nog de Persoonlijke Hotspot functie te activeren. Ga naar Instellingen > Algemeen > Netwerk > Persoonlijke hotspot aanzetten.

Vanaf nu zal de Persoonlijke Hotspot functie in de Instellingen menu van uw iPhone te vinden zijn. U kunt vanaf nu de 3G internet verbindingen van uw iPhone met alle apparaten delen die verbindingen kan maken met het internet.

  • lijpo666

    bij mijn werkt hij gewoon zonder jailbreak met vodafone netwerk

    • Martin

      ik heb ook een iPhone abonnement bij Vodafone maar bij mij lukte het niet. Nu ik TetherMe heb geïnstalleerd doet hij het gelukkig wel 😀