Tijdens een jaarvergadering voor aandeelhouders heeft Foxconn topman Terry Gou opmerkelijke uitspraken gedaan over de volgende generatie iPhone. Volgens de topman zal de iPhone 5 ervoor zorgen dat Samsung’s Galaxy SIII slechts een beschamende vertoning wordt.

Hon Hai is de moederbedrijf van Foxconn en is sinds 2007 de grootste iPhone leverancier van Apple. Foxconn zorgt niet alleen voor de iPhone’s, zo worden de iPad’s ook in de fabrieken van Foxconn geproduceerd.

Terry Gou gaf verder aan dat consumenten zeker moeten wachten op de iPhone 5. Zodra de nieuwe iPhone 5 straks op het markt is zal iedereen merken dat de Samsung Galaxy SIII niks voorstelt en een schande is, aldus Terry Gou.

Apple heeft tot heden nog niks bekend gemaakt over de nieuwe iPhone 5, maar nu de iOS 6 beta in handen is van ontwikkelaars zal het volgende stap van Apple ingesteld staan op een grote aankondiging van de volgende generatie iPhone. Volgens verschillend geruchten kunnen we een groter scherm en een sneller processor verwachten.

via FocusTaiwan

  • Foxconn

    Eerst zien dan geloven! Twee vrienden van mij hebben een Galaxy S3 ziet er eerlijk gezegd goed uit en is super snel en zeer uitgebreid.