De iPhone 5 geruchtenmolen is op volle gang nu de Worldwide Developer’s Conference nadert. Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat Apple de nieuwe iPhone 5 tijdens de WWDC op 11 juni presenteert, is er altijd hoop dat Apple iedereen kan verrassen met de volgende generatie iPhone.

Techblog TechnoBuffalo heeft een iPhone 5 concept gemaakt op basis van de recent uitgelekte schema’s en verschillende iPhone 5 concepten om zo een beeld te kunnen geven hoe de volgende generatie iPhone ongeveer eruit kan zien.

Naast een langwerpige scherm en de plaatsing van de camera aan de voorzijde heeft de iPhone 5 concept van TechnoBuffalo geen verschil dan zijn voorgangers. Dit zal waarschijnlijk ook de lijn zijn die Apple in petto heeft voor de echte iPhone 5.

via huffingtonpost

  • Eddie

    Vind de huidige design wel eigenlijk goed genoeg. Straks wordt het een koelkast.