In de nieuwe iOS 6 krijgen we een geheel vernieuwde foto’s delen menu interface. Zo zal het mogelijk zijn om direct foto’s te delen in de foto app met je Facebook vrienden en veel meer. De nieuwe interface is een lust voor het oog dan de huidige saai opgestapelde tabbladen. Helaas is de iOS 6 beta versie alleen toegankelijk voor iOS ontwikkelaars.

Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat de gewone iPhone gebruiker niet gebruik kan maken van deze te gekke foto menu interface in iOS 5. Ja je leest het goed! Er is namelijk een nieuwe Jailbreak Tweak in Cydia verschenen en gaat door het leven als iOS 6 Photos Menu. Deze nieuwe Tweak bootst de nieuwe foto menu interface van iOS 6 en biedt zelfs nog meer functionaliteit dan de originele interface.

De iOS 6 Photo Menu bestaat uit Twitter, Facebook en zelfs Google Plus opties voor het delen. U kunt de iOS 6 Photo Menu Cydia Tweak gratis downloaden via de repo van BigBoss, wel dient u over een gejailbreakt iPhone te beschikken.