Nog maar een klein weekje te gaan voordat de WWDC conferentie van Apple van start gaat, waar we mogelijk een aantal nieuwe producten zullen zien. Laatste weken hebben we veel geruchten gehoord over een nieuwe besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch.

Misterwhite84 heeft een interessant video op TouTube geplaats, waarin hij zijn visie van de aanstaande iOS 6 in beeld brengt. Hij heeft een aantal geruchten die in zijn iOS 6 concept video verwerkt samen met een aantal must have Jailbreak tweaks.

Wat ik persoonlijk nog heel interessant vind in de onderstaande iOS 6 concept video is het mogelijkheid om in Safari bestanden te downloaden. Het kan een afbeelding, PDF, ZIP etc bestand zijn die je vervolgens kan mailen of uitprinten. Hij zou super zijn als je meer uit je tablet of smarphone kan eruit halen.

  • Edwin

    Ik zou graag ook in de iOS 6 een download functie willen zien, zo kan ik tenmiste meer met de iPad mijn werk doen.