Sinds de komst van de “Gratis App van de Week” sectie in de App Store geeft Apple wekelijks populaire apps weg. Deze week kunnen we Pinball Arcade een flipperkast game gemaakt door FarSight Studios gratis downloaden. U kunt op exacte replica’s spelen van de beste flipperkasten uit de geschiedenis van Williams, Bally, Stern Pinball, en Gottlieb in één spel. Iedere flipper, bumper, geluidseffect en pixel is met veel pijn en moeite in uitstekend detail nagemaakt.

Een echte flipperkast spel dus voor uw iPhone, iPad, en iPod Touch! FarSight Studios zijn de makers van de beste flipperkastspelletjes op de PS3, Xbox 360, PSP, 3DS, en Wii, introduceren nu de Pinball Arcade voor iOS.

Pinball Arcade zal iedere maand voor nieuwe updates zorgen, zo zullen we klassiekers als Bash, Medieval Madness, Creature from the Black Lagoon, Funhouse, Attack from Mars, Black Knight, Space Shuttle, Pin•Bot, Circus Voltaire, Big Shot en vele andere in de komende periode kunnen verwachten.

Log je in met je Facebook-account, dan kun je meedoen aan de leaderboards, die voor meerdere platformen gelden. In de toekomst zal Pinball Arcade ook Game Center gaan ondersteunen.

Download Pinball Arcade via App Store (tijdelijk gratis)