Nou dat duurde niet lang. De nieuwe Google Chrome internet browser is maar pas twee dagen te vinden in de App Store voor iPhone, iPad en iPod Touch gebruikers en heeft gelijk de nummer 1 plek te pakken van Gratis Apps in de App Store. Met een gemiddelde rating van meer dan 4,5 sterren gebaseerd op 3750 beoordelingen lijkt de liefde groot te zijn voor de nieuwe Google Chrome webbrowser onder de iOS gebruikers.

Google Chrome voor iOS apparaten is voorzien van synchronisatie tussen al uw apparaten, zoals uw tablet, laptop, desktop of een smartphone. Verder kunt u onbeperkte aantal tabbladen openen die van rand tot rand weergegeven worden. U kunt er zelfs anoniem mee surfen op het internet met een mode genaamd Incognito.

Interessant is dat Google Chrome al deze succes aan zich zelf heeft te danken. Normaliter worden nieuwe apps van erkende ontwikkelaars gepromoot in de App Store. Bij Google Chrome is er helemaal niks aan promotie gedaan. Zo zien we maar hoe geliefd Google Chrome wel niet is. Het mooiste van allemaal is dat deze geweldige internet browser helemaal gratis is!