De nieuwe Samsung Galaxy SIII is sinds vorig week verkrijgbaar in 28 landen, waaronder Nederland. Nu de Galaxy SIII beschikbaar is zullen veel mensen deze nieuwe smartphone van Samsung vergelijken met de iPhone 4S van Apple. Niet zo gek, want beide smartphone liggen in hetzelfde prijsklasse en daarnaast beschikken beide toestellen over dezelfde camera.

Net zoals de jongens van Androidauthority hebben mensen hoge verwachtingen van de kras en breukbestendigheid van de Gorilla Glass 2 van de Galaxy SIII. Beide smartphones worden op drie manieren op een betonvloer gegooid, en na elke valpartij worden de toestellen gefilmd en vergeleken aan de opgelopen schade.

Zoals we in de bovenstaande video zien zijn beide displays kapot gegaan. De Samsung Galaxy S3 werkt na de derde val niet meer volledig. De iPhone 4S heeft alleen maar schade opgelopen aan de behuizing, maar werkt nog gewoon even goed.

  • Bas

    De iPhone 4S is toch wat sterker dan de Galaxy S3 dus. Ik had meer van de S3 verwacht.