Als je toevallig één van de vele ontwikkelaars bent van de zeer populaire platform van Apple zul je nu ongetwijfeld genieten van de recent verschenen iOS 6 beta en de vierde developer preview van OS X Mountain Lion. Hoewel het nog steeds in een beta fase bevindt, heb je wel als ontwikkelaar nu nog even de tijd om je eigen software en applicaties te testen.

Apple heeft een nieuwe test build van de OS X Lion besturingssysteem vrijgegeven aan ontwikkelaars. Wat de exacte verandering zijn in de nieuwe OS X Lion 10.7.5 is op dit moment nog niet bekend, Apple blijft het nog even geheim houden. Senior Vice President Craig Federighi verklapte al tijdens de WWDC keynote dat we de nieuwe Mountain Lion in juli kunnen verwachten. Als we de geruchten van T-Gaap kunnen vertrouwen zal OS X 10.8 Mountain Lion op 19 juli vrijgegeven worden. De even eventuele wijzigingen die Apple aan OS X Lion heeft toegevoegd zal waarschijnlijk minimaal zijn.

De nieuwe versie van OS X Lion draagt de buildnummer 11G15 en is op dit moment beschikbaar voor alle officiële Mac OS X ontwikkelaars. Alle andere gebruikers dienen nog even geduldig te wachten tot dat Apple het officieel uitbrengt voor het grote publiek.

Als u een Mac OS X developer bent kunt de nieuwe OS X Lion build 11G15 downloaden via de Mac Dev Center.