Met de komst van Redsn0w 0.9.11b1 was het eindelijk om de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 te downgraden naar oudere iOS firmwares. Redsn0w 0.9.11b1 is ook het enige downgrade tool in zijn soort waarmee een downgrade kan uitgevoerd worden op de nieuwe A5 apparaten.

Twee kwetsbaarheden waarvan gebruikt werd gemaakt om te kunnen downgraden blijken in de eerste beta van iOS 6 door Apple te zijn gepatched. Meer specifiek gaat het volgens MuscleNerd om twee wijzigingen met betrekking tot APTickets, waardoor deze niet meer terug komen in het manifest-bestand en niet overgeslagen kunnen worden tijdens het herstellen. De wijzigingen zullen niet kunnen voorkomen dat de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod Touch 4G naar een oudere firmwareversie wordt hersteld, aangezien deze toestellen zijn voor de limera1n-exploit. Het zou eventueel nog mogelijk kunnen blijken om de iPhone 4S, iPad 2 en iPad 3 te herstellen naar versies van iOS 4 en 5, zo lang je de daarvoor benodige SHSH-bestanden op tijd op hebt geslagen met behulp van TinyUmbrella (Linux, Mac OS X en Windows).