Er is een nieuwe Jailbreak app verschenen in Cydia waarmee je de percentage van de installerende app kan inzien. Normaal zie je een balk onder het app icoon die aan het installeren is, maar hoever de installatie is moest je zo een beetje raden.

Met de komst van AppCent lijkt dat verleden tijd, deze Jailbreak Tweak zorgt ervoor dat er een percentage onder de installerende app verschijnt zodat je weet hoe ver de installatie exact is. Het enige nadeel van AppCent is dat je niet meer kunt inzien of de app aan het downloaden of aan het installeren is.

AppCent kan je gratis downloaden via Cydia, en is te vinden in de repo van ModMyi. Je hoeft alleen deze Jailbreak Tweak te installeren, er is ook geen verdere instellingen die je hoeft aan te passen. Na het installeren van AppCent zal er automatisch een percentage balk verschijnen onder de app icoon.

  • Denis

    Ik heb het gelijk ook gedownload. Anders zit je maar als een ezel naar je scherm te kijken 😛