Ter viering van Atari’s 40 jarige jubileum geeft Atari alleen vandaag honderd klassieke games weg. Om van deze eenmalig actie gebruikt te maken dien je over de nieuwste versie van Atari’s Greatest Hits te beschikken. Atari is met deze weg geef actie gisteren begonnen in de Verenigde Staten.

De spellen zijn op dit moment nog steeds gratis te downloaden, wees dus erg snel als je van deze actie gebruik wil maken. Atari heeft tijdelijk de in-app aankoop systeem uitgeschakeld, waardoor het nu mogelijk is om de games gratis te downloaden.

Als je games hebt gedownload in de Atari’s Greatest Hits app, en je wil ze nog later wel kunnen spelen dien je de Atari’s Greatest Hits niet te verwijderen. Als je de app verwijderd zul je ook al je games verliezen.

Download Atari’s Greatest Hits (tijdelijk gratis)