De jailbreakers onder ons zullen vast wel van MyWi gehoord hebben. MyWi is één van de populairste Jailbreak Apps die verkrijgbaar is via Cydia. Met deze krachtige Jailbreak Tweak kan je een persoonlijke WiFi hotspot maken.

Een persoonlijke WiFi hotspot of beter bekend staat als tetheren, houdt in dat je de internet verbindingen (3G) van je iPhone kan delen met een laptop, pc, iPad, iPod of met elke apparaat die met de internet kan verbinden.

De update van MyWi heeft lang op zich laten wachten. De ontwikkelaars achter deze Jailbreak Tweak hebben de code van deze app helemaal opnieuw geschreven, om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk op de laatste iOS versie werkt.

Volledige changelog van MyWi 5.5.1:

 • All new from scratch, total rewrite for iOS 5.x users.
 • Faster initialization/broadcast of hotspot.
 • Faster connection speeds.
 • WEP and no encryption re-supported for iOS 5.X.
 • Greater reliability.
 • Many bug fixes.
 • New Wi-Fi sharing.
 • MyWi On Demand now uses Bluetooth tethering to activate Wi-Fi hotspot.

via Redmond Pie

 • Victor

  Ik heb hem even opgezocht, wel een beetje duur man. 25 dollar alleen om te tetheren