In een interview met An Indian Daily liet de Indische tiener Rahul Agarwal weten dat de World Wide Developers Conference (WWDC) plaats vind op 11 juni. Rahul Agarwal werd door Apple uitgenodigd voor de conferentie.

Rahul Agarwal heeft een beveiligingssysteem ontwikkeld voor iOS, en Apple vind zijn beveiligingssysteem erg indrukwekkend. Engineers van Apple slaagden er gewoon niet in om een bug/lek in zijn beveiligingssysteem te vinden. Apple was hierdoor erg onder de indruk dat hij 22.000 dollar, een nieuwe iPad 3 en een uitnodiging voor de WWDC heeft ontvangen.

Het zou kunnen dat de beveiligingssysteem van Rahul Agarwal deel uit zal maken van iOS 6, en dat deze zal worden onthuld tijdens de WWDC.

The Verge stelt dat WWDC plaats zal vinden op 11 juni 2012, of ze dit baseren op geruchten of een stelling van Rahul Agarwal is nog onduidelijk. Het laatste klinkt niet onwaarschijnlijk. In het verleden hebben we vaker een WWDC gezien die plaats vond in juni. Apple heeft in het verleden vaak gebruik gemaakt van de WWDC om nieuwe producten te aankondigen. Dit jaar zal het dan hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5 zijn.

via The Verge

  • Karim

    Betekend dit dan dat de iPhone 5 ongeveer in augustus in Nederland verkrijgbaar is?