Op woensdag 4 april ontstond een grote brand aan de Caïrostraat in Rotterdam in het gebouw van Vodafone. Door de grote brand ontstond er een storing in het  netwerkapparatuur, waardoor kwart van alle Vodafone klanten niet meer konden bellen, sms en mobiel internetten.

Vodafone Nederland heeft nu bekend gemaakt welke gebaar het zijn klanten biedt voor de storing. Van 2 mei tot en met 5 mei mogen alle Vodafone klanten de gehele dag gratis bellen en sms’en binnen Nederland. Deze actie is geldig voor zowel prepaid gebruikers als abonnees. Klanten die een data abonnement hebben voor tablets krijgen 10 procent korting op hun abonnement. Dit gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk.

via Vodafone

  • djamiel

    Een mooie gebaar vind ik !

    • Mart

      Nog 2 weken te gaan om gratis te bellen:p