Vanochtend hadden we over nieuwe unlock methode wat was ontdekt door een Chinees iPhone hacker Loktar_Sun. Deze nieuwe unlock methode maakt gebruikt van Sam Bingner’s SAM Package (SAM) en kan de iPhone 3GS, iPhone 4 en de iPhone 4S unlocken op iOS 5, iOS 5.0.1 en iOS 5.1.

Nu komt de populaire unlock tool GEVEY ook met een nieuwe hardware genaamd GEVEY ULTRA 5.1. De vernieuwde GEVEY biedt ondersteuning om op iOS 5.1 de iPhone 4 te unlocken met modem firmware tot 04.12.01.

De update van de GEVEY Ultra SIM komt goed uit voor vele duizenden gebruikers die afhankelijk zijn van een hardware gebaseerde unlock van de iPhone 4. Het feit dat GEVEY SIM nog eens bijgewerkt is met een aantal extra verbeteringen is alleen maar goed nieuws. Zoals het altijd het geval is met dit soort unlock methodes is een jailbreak van de iPhone een vereiste, en de iPhone dient ook in de eerste instantie ook officieel is geactiveerd via iTunes.

De vernieuwde GEVEY Ultra is beschikbaar als pre-order item via de Apple-N-Berry website. De bijgewerkte GEVEY Ultra ondersteunt iPhone 4 op iOS 4.1 tot en met de nieuwste iOS 5.1. De GEVEY Ultra ondersteunt de volgende basebands:

 • 01.59
 • 02.10
 • 03.10.10
 • 04.10.10
 • 04.11.08
 • 04.12.01
 • Clarence

  is er geen winkel ofzo in Nederland die het ook verkoopt?

  • lazaar

   vriend gevey kan bb 04-11-08 nog steeds niet unlocken
   kijk uit voor bedrog.

 • annieke

  Helaas, beide werken al niet meer!