De gene die Cydia al hebben gestart zullen het wel gemerkt hebben dat Cydia een update heeft gekregen naar versie 1.1.6. De nieuwe Cydia 1.1.6 brengt geen nieuwe verbeteringen met zich mee, verwijderd alleen een stukje code van de 1 april grap van vorig jaar.

Vorig jaar met 1 april zag je opeens een Twitter Quick Bar in Cydia, deze Quick Bar staat bekend als de Dickbar. Saurik voegde deze zogenaamde Dickbar als 1 april grap ook toe aan Cydia in 2011, maar deze stukje code is naderhand nooit meer verwijderd.

Om deze kleine update binnen te halen dien je Cydia op te starten, je zal dan automatisch een melding krijgen van de nieuwe Cydia 1.16 update.

  • Henk

    Ow dus dat Dickbar was de reden 😛 Ik dacht dat het iets met de nieuwe iPad 3 had te maken, ter ondersteuning ofzo iets

  • Gert

    Kan hem niet kwalijk nemen tenslotte is het maar 1 keer 1 april per jaar he.