Nog niet zo heel lang geleden was het alleen mogelijk om online poker te spelen vanaf een normale computer. Real money games waren namelijk nog niet beschikbaar voor smartphones of tablets, zoals de iPad. Tegenwoordig bieden steeds meer online poker rooms de mogelijkheid om voor echt geld online poker te spelen op de iPad. Naast de flexibiliteit die een iPad biedt kun je tevens profiteren van leuke extra’s, zoals een royale poker bonus.

Toen de iPad net op de markt was gebracht was het alleen mogelijk om playmoney poker applicaties te downloaden. Apple stond in het begin namelijk niet toe dat er pokerapplicaties konden worden gedownload, waarmee je voor echt geld kon pokeren. Er waren wel een aantal mogelijkheden, maar deze waren vrij omslachtig en tegelijkertijd ook illegaal.

De vraag naar real money poker applicaties voor de iPad bleef echter groot en gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om nu ook voor echt geld te pokeren op de iPad. De online poker rooms kregen al snel door dat de markt erg groot was. Mensen zijn vaak onderweg en een iPad wordt gezien als een kleine degelijke computer, waarmee men veel flexibeler is. Het was dan ook logisch dat de behoeft van poker spelers groot was om online te kunnen pokeren op de iPad.

De eerste online poker room die een real money poker applicatie introduceerde voor de iPad was SwitchPoker, maar onlangs volgde ook grotere online poker rooms, zoals bwin en PokerStars. Voor een compleet overzicht van alle online poker rooms die online poker via de iPad mogelijk maken kun je terecht bij PokerListings.

De iPad wordt tegenwoordig tevens door veel online poker rooms gebruikt als prijs in de vele freerolls die zij organiseren. Dit zijn online pokertoernooien waarbij er geen inleg betaald hoeft te worden, maar waarbij men wel echte prijzen kan winnen. Freerolls waarin men een iPad kan winnen zijn tegenwoordig erg populair.

Wanneer je ervoor kiest om online te pokeren op de iPad dan kun je tevens rekenen op een royale poker bonus. Een poker bonus is in feite gratis geld wat je in delen op je account gestort krijgt door cash games en toernooien te spelen voor echt geld.

Om in aanmerking te komen voor een poker bonus dien je een poker bonus code in te vullen. Door middel van deze online poker bonus code weet een online poker room dat zij een poker bonus dienen toe te kennen.

Wanneer je in het bezit bent van een iPad dan is het zeker de moeite waard om online poker eens uit te proberen. De graphics en vele opties doen niet veel meer onder ten opzichte van de traditionele pokersoftware en het grote voordeel van de iPad is dat je erg flexibel bent en tegelijkertijd kunt profiteren van een aantrekkelijke poker bonus.