Een nieuwe versie van de populaire Jailbreak Tool Redsn0w is gisteren vrijgegeven. De nieuwe Redsn0w 0.9.10b7 komt met een mooi assortiment van nieuwe functies, en nog veel grotere functies die nog gaan komen.

De 7de Beta van Redsn0w 0.9.10 bevat een aantal nieuwe handige functies, waaronder de iPad 2 en iPhone 4S Corona A5 Untethered Jailbreak voor iOS 5.0.1. Controleer de onderstaande screenshot van Redsn0w 0.9.10b7 om de volledige overzicht te bekijken van wat er nieuw is en wat er nog gaat komen.

Samen met de Corona Untether implementatie biedt de nieuwe versie van Redsnow ook de volgende nieuwe functies:

  • Opnieuw installeren van de Corona Jailbreak voor degenen die het per ongeluk hebben verwijderd.
  • Nieuwe Redsn0w haalt ook uw SHSH Blobs vanuit Cydia
  • Uitgebreider apparaat informatie: Redsn0w zal u onder andere vertsllen of uw iPhone 3G een oude bootrom of een nieuwe bootom heeft, enz enz.
De nieuwe versie van Redsn0w is nog pas het begin. Volgens de iPhone Dev Team zal er nog veel belangrijkere functies komen. Zoals een ingebouwde restore ondersteuning, waardoor de noodzaak om te herstellen via iTunes verleden tijd lijkt te zijn.

Zoals gewoonlijk kunt de nieuwe Redsn0w 0.9.10b7 voor zowel Mac en Windows vanuit onze Download Jailbreak Tools pagina downloaden.

  • Frans

    Kan je met deze redsn0w ook iOS 5.1 jailbreaken?

  • iPhonemania

    Ja een tethered jailbreak.