Anonieme bronnen van 9to5mac beweren dat Apple intern is begonnen met het verspreiden van iTunes 11. De nieuwe iTunes 11 zou ondersteuning bieden voor iOS 6 en een verbeterde iCloud integratie.

Apple brengt hoogstwaarschijnlijk eerst een update voor iTunes 10 die ook iOS 6 zal ondersteunen, deze zal dan mogelijk samen met de nieuwe iOS 6 worden gelanceerd. Dit heeft Apple afgelopen jaar ook met de iOS 5 gedaan.

Eerder kregen we te horen dat de App Store zowel de iTunes Store flink gaan veranderen. Dit zal dan waarschijnlijk in de vernieuwde iTunes 11 gebeuren. Door een verbeterde iCloud integratie in iTunes 11 zal het mogelijk zijn om alle diensten tot in het detail in te stellen. Volgens de bronnen van 9tot5mac zullen iTunes Match, iTunes in the Cloud en back-ups hier terug te vinden zijn.

via 9to5mac