Deze nieuwe iPhone Pro concept design is door Choi Jinyoung ontworpen voor professionele fotografen of voor gebruikers die graag hoge standaarden willen. De iPhone Pro heeft een 4,5-inch LCD display en twee zij knoppen, waarmee je gebruik kan maken van de 3D camera.

Voor de professionele fotografen is er een mogelijkheid om een DSLR lens eraan te koppelen, een projector, een draagbare speaker en een verwisselbare harde schijf.  Het zou ook mogelijk zijn om de 1,2 megapixel 3D camera te gebruiken. De camera aan de achterzijde van de iPhone Pro is vervangen met een groot gat waar je een spiegelreflexlens op kunt plaatsen. De formaat van de iPhone Pro is 128x73x9,6mm en heeft 1280×800 pixels.

Laten we nu eens kijken hoe de iPhone Pro van Choi Jinyoung eruit ziet:

 • Clarence

  Al die toestanden hoef ik niet maar de design ziet er super cool uit.

  • Linda

   Die zijn ook voor fotografen 😉 ik vind design ook super strak uitzien

 • Oliver

  Ik ben een pro fotograaf van beroep. Neem heel vaak foto’s met mijn iPhone 4S, de beste camera onder de smartphones trouwens. Als de volgende generatie iPhone met zoiets zou komen zou het super zijn.

 • ibrahim

  Deze iPhone concept ziet er wel helemaal gelikt uit. Camera onderdelen zijn overbodig maar de iPhone zelf zou ik wel willen hebben