TV Tokyo’s World Business Satellite heeft in een tv show een recruiter van Foxconn de Chinese Apple fabrikant geïnterviewd, de personeel recruiter had een aantal interessante dingen te zeggen over de volgende generatie iPhone.

Een personeel recruiter heeft tijdens de tv show zijn mond voorbij gepraat. De interviewer vroeg of Foxconn nieuwe werknemers aanneemt omdat er veel vraag is naar de nieuwe iPhone, op deze vraag antwoordde de recruiter: de nieuwe iPhone zal al in juni op de markt verschijnen, en hierdoor is het bedrijf opzoek naar ruim 20.000 nieuwe werknemers om de vijfde generatie iPhone te produceren.

Apple zelf heeft nog niet eens de nieuwe iPhone 5 aangekondigd.

In het verleden hebben we vaker geruchten gehoord afkomstig van anonieme bronnen. Deze keer is de bron bekend, een betere bron dan de Chinese Apple fabrikant kunnen we niet hebben. We nemen aan dat de recruiter per ongeluk zijn mond voorbij had gepraat.

vertaling vanuit Japans naar Nederlands met dank aan Google Vertaling:

“Foxconn is bekend in de assemblage van Apple producten, en is in de werving van 18.000 meer personeel. Personeelsrekrutering kantoor zegt dat het werven voor de productie van de iPhone 5. “

via Appleinsider

 • Karel

  Hahaha dombo die recruiter, Apple zal wel boos zijn op. Misschien een ontslag? 😛

 • Peitsman

  Zal de iPhone 5 ook een A5X processor hebben? Hopen van niet, verwacht wel minimaal een A6 processor erin.

  • Denk dat de nieuwe iPhone 5 zal beschikken over een A6 processor.

 • Atje

  Spannend ik wacht al een hele tijd op de iPhone 5.

 • peter

  met 2 grafische kaarten in crossfire..:P