Brian J. White een analist van Topeka Capital Markets beweert dat de nieuwe iPhone 5 over een 4-inch display, 4G LTE internet en een unibody behuizing zal beschikken. Zijn bevindingen heeft Brian J. White bij verschillende fabrikanten rond gevraagd.

De in oktober uitgebrachte iPhone 4S had exact hetzelfde design als zijn voorganger. iPhone fans waren hierdoor dan ook zeer teleurgesteld,  iedereen verwachtte een totaal nieuwe iPhone. Als de iPhone 5 beweringen van White kloppen over een 4-inch display en de unibody behuizing zou dit een significante upgrade voor de iPhone zijn.

Bij een unibody behuizing wordt de volledige behuizing gemaakt van één stuk materiaal. Deze techniek zien we ook terug bij de MacBook, waarbij aluminium wordt gebruikt.

We hebben nog niks van Apple gehoord, en zullen het ook niet horen tot dat de nieuwe iPhone 5 wordt onthuld.

via AppleInsider

  • patrick

    Heb liever de 3,5 inch door dat het lekker in de hand zit.

  • Marcel

    Hopen dat het snel uit komt, wil hem graag kopen.