De bekroonde shooter game Max Payne is nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. De originele Max Payne spel kwam voor het eerst uit in 2001, met als eerste game waarin de Bullet Time technologie werd toegepast. Door een combinatie van stijlvolle vuurgevechten die je in slow motion kan uitvoeren wordt het action shooter genre naar een hoger niveau getild.

Max is een undercoveragent die op de vlucht is geslagen omdat hij wordt beschuldigd van moord. Hij wordt gezocht door de politie als de maffia. In een web van leugens en verraad probeert Max zijn naam te zuiveren en te achterhalen wie zijn familie heeft vermoord.

Max Payne is een universele app die ondersteund wordt op de: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 4, iPad 1, iPad 2 en de nieuwe iPad. We raden je aan om je toestel opnieuw te starten na de installie van Max Payne. Sluit ook alle applicaties voor dat je Max Payne begint te spellen.

Kenmerken van Max Payne:

Max Payne-vuurgevechten in slow motion met Bullet Time®

 • Verbluffend scherpe HD-kwaliteit
 • Optimale resolutie voor het Retina-display van de nieuwe iPad
 • Speciale gameplay voor touchscreen-apparaten
 • Volledig aanpasbare besturing
 • Meerdere manieren om te richten
 • Rockstar Social Club-integratie voor statistieken, cheats en nog veel meer

Download Max Payne Mobile via de App Store (2,39 eur0)

 • Frank

  Op de playstation toen de tijd erg veel gespeeld. Ga hem ook even proberen op mijn nieuwe iPad 😀

 • Marcel

  Krijg het maar telkens half binnen via installous :s