Mark Zuckerberg heeft zojuist bekend gemaakt dat Facebook de populaire Instagram foto edit applicatie heeft overgenomen. Het getalenteerde team achter Instagram zal het team van Facebook komen versterken.

Dit is de eerste keer voor Facebook om een bedrijf samen met zijn product over te nemen dat zo veel gebruikers heeft. In de eerste instantie zal er voor Instagram gebruikers niet veel veranderen. In een blogpost benadrukt Kevin Systrom (CEO van Instagram) dat Instagram niet zal verdwijnen.

We zullen samenwerken met Facebook om Instagram door te ontwikkelen. Er blijven nieuwe features bijkomen om een nog betere mobiele foto ervaring te bieden.

Facebook gaat ruim 1 miljard dollar betalen aan Instagram, deze wordt in combinatie van aandelen en cash verdeeld.

via Dutch Cowboys

  • Berend

    Zelf had ik grote problemen om Instagram te downloaden.