Afgelopen zaterdag hadden we het nog over dat Apple van plan was om een in-cell scherm technologie te gaan gebruiken in de nieuwe iPhone 5.

Een nieuwe touchscreen paneel kan de nieuwe iPhone 5 in totaal 15 procent dunner kunnen maken. Volgens Ming-Chi Kuo een analist van KGI Securuty kan door de in-cell technologie het scherm zo’n 0,5 millimeter dunner worden. Dit zou niet alleen de scherm dunner maken, maar ook is er de mogelijkheid om de batterij 0,5 millimeter dunner te maken.

Afgelopen week hadden we het ook over een Liqiud Metal achterkant die Apple zat te overwegen om de huidige glazen achterkant te vervangen. De nieuwe metalen achterkant zou ook nog eens helpen om de iPhone 5 nog dunner te maken. Door deze twee nieuwe aanpassingen moet de nieuwe iPhone 5 volgens Ming-Chi Kuo zo’n 7,9 millimeter dik zijn, in plaats van de huidige 9,3 millimeter dikt van de iPhone 4 en iPhone 4S.

via MacRumors

  • Xavier

    de dikte speelt niet zo een punt denk ik. als de iPhone 5 maar veel betere specificaties heeft dan de iPhone 4S ben ik al blij 😛