Eerder deze week schreef Variety op basis van een anonieme bron dat Ashton Kutcher in een film de rol van Steve Jobs op zich had genomen. De film genaamd Jobs zal door Joshua Michael Stern geregisseerd worden.

De anonieme bron van Variety zou dus gelijk hebben, want vandaag heeft Ashton Kutcher tegenover Associated Press bevestigd dat hij de rol van Steve Jobs zal spelen in een nieuwe film.

In de film Jobs zou Ashton Kutcher het leven van Steve Jobs vanaf zijn hippietijd volgen. Hoewel niet iedereen Ashton Kutcher als de perfecte persoon vindt voor deze rol, lijkt Ashton wel erg veel op de jongere Steve Jobs. Daarnaast is hij ook erg geïnteresseerd in technologie.

Ondertussen is Sony ook bezig met een eigen film over Steve Jobs. Sony heeft vermoedelijk Aaron Sorkin ingeschakeld voor hun film. Meneer Sorkin is de schrijver achter The Social Network.