John Gruber heeft onlangs tijdens een podcast van The Talk Show beweert dat Apple momenteel een 7,85-inch iPad heeft in zijn laboratorium. Gruber verklaarde ook dat hij onzeker was over het feit of het apparaat wel gelanceerd zou worden.

John Gruber:

“What I do know is that they have one in the lab, a 7.85″ iPad that runs at 1024 x 768. And it’s just like the 9.7-inch iPad shrunk down a little bit. The apps wouldn’t need to be redesigned or recompiled to work on it — it’s just the iPad smaller.”

Het zou ook nog eens kunnen dat Apple de nieuwe iPad Mini tablet tijdens de WWDC later dit jaar kan aankondigen. Er is laatste tijd wel erg veel speculaties over een budget vriendelijke kleine iPad. Volgens meerdere geruchten zou de iPad Mini moeten concurreren met Amazon’s zeer succesvolle Kindle Fire tablet.

Niet alleen Apple zou zich bezig houden met een 7-inch tablet, verschillende rapporten suggereren ook dat Google later dit jaar een 7-inch concurrerend budget vriendelijke Nexus tablet gaat introduceren.

via TechnoBuffalo

  • Mart

    Ooit zei Steve Jobs eens dat er geen 7 inch iPad zou komen :s

  • Denis

    ook al zouden ze met en 7 inch iPad komen, Amazon heeft bakken vol met geld verdiend met zijn Kindle Fire. Helaas is hij niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar 🙁