Inbrekers hebben bij de familie Crabtree ingebroken en namen een aantal waardevolle spullen mee, waaronder de iPad van de achtjarige Landon Crabtree. De verzekeringsmaatschappij heeft een aantal van de gestolen goederen vergoed, maar Landon wilde graag zijn iPad terug.

De achtjarige Landon gebruikte Find My iPhone (ook wel Zoek Mijn iPhone genoemd in de Nederlandse App Store) om zijn gestolen iPad terug te vinden. De politie kon met de Find My iPhone applicatie de locatie van de inbrekers traceren.

Eenmaal aangekomen in een hotel kamer waar de inbrekers zich bevonden, vonden ze niet alleen de gestolen iPad van Landon terug. In de hotel kamer lagen gestolen goederen met een waarde van meer dan 350.000 dollar, deze spullen zijn afkomstig van meer dan honderd inbraken.

via 9to5mac

  • Victor

    Politie hoopt zeker dat er meer iPhone’s en iPad’s worden gestolen, door die Zoek mijn iPhone lossen ze andere zaken op 😀

  • Kevin

    Jongeren van tegenwoordig he, veelte slim 😛