Vandaag is de langverwachte nieuwe iPad 3 officieel te koop in Nederland. De goedkoopste variant van de nieuwe iPad 3 kost 479 euro, dit is een 16GB WiFi only model. Voor de 32GB Wifi only model betaal je 579 euro en voor een 64GB WiFi only 679 euro.

Als je vaak onderweg bent en je wilt met je nieuwe iPad 3 onderweg ook kunnen internetten, dan dien je de WiFi + 3G model te kopen. Vodafone heeft onlangs zijn prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe iPad 3. Vodafone biedt de goedkoopste nieuwe iPad 3 16GB WiFi + 3G in combinatie met een EXTRA tablet abonnement voor 55 euro per maand, waarbij je eenmalig 79 eur0 voor de nieuwe iPad 3 moet betalen.

Vodafone biedt de nieuwe iPad 3 in tweetal abonnementsvormen. De reguliere tablet abonnement, waarbij je een contract afsluit voor twee jaar en daarna een vast bedrag maandelijks betaalt. Het voordeel van een twee jarig abonnement is dat je flinke kroting krijgt op de nieuwe iPad 3.

Naast de reguliere tablet abonnement biedt Vodafone ook een tablet maandabonnement aan, waarbij je per maand kunt opzeggen. Het voordeel hiervan is dat je per maand kunt opzeggen en een klein bedrag per maand betaald voor internet. Het nadeel hiervan is dat je wel voor de nieuwe iPad 3 zo’n 599 euro moet betalen voor een 16GB WiFi + 3G versie.

via Vodafone