Vandaag is het dan eindelijk zover, Apple gaat vandaag zijn nieuwe tablet de iPad 3 onthullen tijdens de Apple evenement in San Francisco. Volgens 9to5mac zal de evenement van vandaag niet alleen over de iPad 3 gaan.

9to5mac bevestigt dat er naast de nieuwe iPad 3 een vernieuwde Apple TV vandaag wordt onthuld:

We’ve gotten a few more tidbits about tomorrow’s Apple TV announcement (Oh, there will be a new iPad too!). The Apple TV J33 model, MD199LL/A – J33 BEST -USA, which we’ve covered before will come in at the same $99 price point (and similar prices globally). We know from previous reports that it will have updated hardware internally including Bluetooth 4.0 Broadcom chip as well as a higher powered processor capable of 1080P video.

Dat er een nieuwe Apple TV samen met de iPad 3 vandaag wordt onthuld komt niet als een verrassing, begin maart hadden we het nog over een gerucht van een nieuwe Apple TV samen met de iPad 3, deze gerucht is dus gelijk ook uit de weggeruimd en in een feit veranderd.

9to5mac noemt ook nog dat er een nieuwe mysterieuze accessoire wordt onthuld vandaag dat beschikbaar zou zijn voor 39 dollar, misschien is het een dock, kabel of een nieuwe afstandbediening. Al deze vragen zullen vanavond 19.00 Nederlandse tijd beantwoord worden door Apple.

Wilt u de Apple iPad 3 evenement van vanavond live kunnen mee volgen? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.


  • Harold

    De oude Apple TV wordt nog steeds voor 119 euro verkocht, de nieuwe is voordeliger :S