Het gaat snel snel in de jailbreak wereld. De verkoop van de nieuwe iPad 3 is gisteren begonnen en gelijk binnen enkele uren was de nieuwe iPad 3 gejailbreakt door MuscleNerd een lid van de iPhone Dev Team.

Nu heeft NotCom zijn populaire Downgrade tool TinyUmbrella een update gegeven naar versie 5.10.08. De nieuwe downgrade software die SHSH Blobs opslaat op op een latere moment te kunnen downgraden naar een eerdere versie van de iOS ondersteunt nu ook de nieuwe Apple TV en de nieuwe iPad 3.

via NotCom’s blog:

“TinyUmbrella now has support for saving 5.1 SHSH for Apple TV 3 and the iPad 3 (all versions). As of now we still cannot restore them but we are working on getting that working from a bunch of angles. I’ll let you know more when I do.”

TinyUmbrella is een onmisbaar software voor elk jailbreak liefhebber. TinyUmbrella slaat uw SHSH Blobs lokaal op uw computer, mocht u per ongeluk updaten naar een nieuwe iOS versie, kunt u altijd weer downgranden naar de vorige iOS versie.

U kunt TinyUmbrella downloaden voor Mac zowel Windows via deze link