T-Mobile heeft vandaag de details van de nieuwe abonnementen onthuld. De nieuwe abonnementen prijzen worden wat duurder, maar de mobiel internet databundels worden vergroot en onbeperkt mobiel internet blijft nog steeds mogelijk.

Op dit moment heeft het goedkoopste iSmart abonnement 500MB aan data, dit is dan een i150 abonnement kost nu 29,50 euro per maand. De gebruikers krijgt nu 150 belminuten of sms’jes. Voor hetzelfde abonnement moet de klant in de toekomst 44,50 euro betalen, maar de 500MB aan data wordt wel vervangen door 1250MB aan mobiel internet en de klant krijgt dan ook onbeperkt sms’en erbij.

Niet alleen het goedkoopste iSmart abonnement is duurder geworden, maar alle iSmart abonnement zijn een stuk duurder geworden. T-Mobile biedt wel overal onbeperkt sms’en bij en meer mobiel internet data. De mobiel internet snelheden worden ook nog eens verhoogd naar maximaal 14,4 Mbps.

Alleen aan de Smart Start en Smart Plus abonnementen verander er weinig.

De duurste abonnementen blijven de onbeperkt mobiel internet behouden. Zodra de databundel leeg raakt wordt de internet snelheid van 14,4 Mbps verlaagd naar 64 Kbps. Het grote voordeel hiervan is dat er geen extra kosten achteraf in rekening worden gebracht. Wel kan de klant de snelheid en het aantal MB’s resetten voor 5 euro per keer.

In de onderstaande afbeelding ziet u de vernieuwde T-Mobile Smart abonnement tarieven die vanaf 5 maart 2012 in gaan. Zie Vernieuwde T-Mobile Smart vanaf 5 maart 2012 voor alle prijzen. Zie PDF bestand voor alle prijzen.