De iPhone 4S is nog niet zo lang op de markt, pas zo’n kleine vijf maanden maar we denken wel stiekem aan zijn grote opvolger namelijk de iPhone 5. We weten dat Apple aardig zijn best doet om zijn nieuwe gadgets goed geheim te houden, dat lukt ze ook nog heeel goed!

We zullen waarschijnlijk de iPhone 5 niet zien tot dat die daadwerkelijk is gelanceerd. Eerder vandaag hadden we een artikel geschreven over een mogelijke iPhone 5 met een scherm formaat van 4,6-inch. Dit is ook het eerste keer dat we zo’n gerucht hebben gehoord met zo’n groot beeldscherm.

Antonio De Rosa is een getalenteerde ontwerper van concepten. Vandaag heeft hij zijn creativiteit weer getoond en een concept van “The New iPhone” de nieuwe iPhone gemaakt.

Antonio De Rosa heeft in zijn “The New iPhone” concept de traditionele Simkaart van de provider weggelaten, want al die informatie van het provider wordt hierdoor gedownload en direct opgeslagen op de iPhone 5. De nieuwe iPhone 5 ondersteunt net als de nieuwe iPad 3 de snelle 4G LTE internet snelheid en natuurlijk niet te vergeten een Retina Display.

Alle knoppen zoals volume en stil schakelaar bevinden zich nu aan de bovenkant van de iPhone 5, zodat beide randen dunner zijn dan de iPhone 4 en iPhone 4S.  Dit betekent wel dat de midden zijde van de iPhone 5 iets dikker wordt door de nieuwe hardware aanpassingen, net zoals de nieuwe iPad 3.

De Home knop is geïntegreerd in de midden van de onderste strook waar normaal de dock is. Persoonlijk vind ik dit ook dan een van de min punten van de iPhone 5 concept, denkt niet dat het handig zou zijn om het daar te plaatsen maar goed.

Verder bevat de nieuwe iPhone 5 LED aangedreven hoeken, waarmee je de batterij levensduur kan zien, en kleuren kan geven aan personen zodra de gene belt een kleur naar keus verschijnt. Deze wordt dan geleverd met een speciale apps waarmee u deze kleuren en instellingen kunt aanpassen.

En natuurlijk niet te vergeten zal de nieuwe iPhone 5 beschikken over de populaire Siri Assistent en alle andere functies die de iPhone 4S ook heeft. Wat denken jullie, is dit de iPhone 5 die je zou willen hebben?

via ADR Studio

 • Kevin

  Ik wil je zo graag hebben iPhone 5!!!

 • Clifton

  Super strake iPhone 5 design, Apple kan wel van deze photoshoper leren. Led lichtjes vind ik eigenlijk wel sexy

 • Salih

  De achterzijde vindt ik lelijk maar de voorzijde is super!

 • Cemil

  Vind deze iPhone 5 concept wat minder. Als die zo uit zou zien zou ik hem niet kopen

  • Herman

   @Cemil: Ben het met je eens. Vind de achterzijde er erg lelijk uit zien, de LED verlichting vind ik ook dubbel niks