Michael Margolis een voormalige medewerker van Apple heeft in een tweet laten weten dat Steve Jobs vijf jaar geleden de nieuwe Apple TV interface al had afgewezen, omdat hij het niet goed genoeg vond.

Hij voegde er tevens aan toe dat er tegenwoordig bij Apple niemand meer is om nee tegen slechte ontwerpen te zeggen. Michael Margolis heeft in het verleden ook aan de Apple TV interface gewerkt, en zelfs hij is duidelijk niet te spreken over de nieuwe interface.

Een kleine deel van de mensen zijn tevreden over de nieuwe interface van de Apple TV, groten deels van de menigte vind het dubbel niks. De Apple TV wordt vooral gezien als een ideale accessoire voor de iPhone en iPad. Als je niet over een iPhone of iPad beschikt ontbreekt er eigenlijk nog veel te veel aan de Apple TV. Zo kan je bijvoorbeeld wel YouTube en Vimeo bekijken, maar veel diensten van derde partijn zijn niet toegankelijk via de Apple TV.

Steve Jobs vertelde aan Walter Isaacson dat hij eindelijk de code had gekraakt omtrent televisie. Dit is dus niet de nieuwe Apple TV. Volgens meerdere geruchten zal Apple komende jaar een eigen televisie uitbrengen.

via 9to5mac

  • Joost

    Vind de nieuw interface eigenlijk wel cool

  • James

    Alleen de iconen zijn groter geworden in iOS 5.1, merk voor de rest geen verschil eigenlijk