Samsung Galaxy SII gebruikers die lang hebben gewacht voor de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich is het dan eindelijk zover. In een blog laat Samsung weten dat de update naar Android ICS 4.0 op de Galaxy S2 is begonnen.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de nieuwste versie mobiele besturingssysteem van Google. Het Zuid-Koreaanse bedrijf begint in landen zoals Korea, Polen, Hongarije en Zweden met het uitrollen van de update. De beschikbaar kan per land en per provider verschillen. Details over Nederland zijn helaas nog niet gegeven.

Samsung Nederland laat weten dat e rnog niets over de update gezegd kan worden, aanstaande donderdag zal er meer duidelijkheid komen.  De update naar ICS 4.0 kan over-the-air uitgevoerd worden, ook is het mogelijk om de update via het programma Kies te installeren.

Verder lezen we in de blog dat de Galaxy Note, Galaxy SII LTE, Galaxy Tab 10.1 en de Galaxy Tab 8.9 ook snel een update naar de nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich kunnen verwachten.

  • Dennis Akkerman

    Wat een waardeloze update. Het ziet er niet alleen lelijk uit, m’n WiFi doet sinds de update moeilijk en ik heb nog nauwelijks verbinding. Ook krijg ik mijn email niet meer ingesteld, hij geeft steeds een fout aan.

    Snel terug naar het oude.